Luxusní dárkový koš Gran Ducale - 19 ks italských specialit
Luxusní dárkový koš s 19 italskými specialitami je ideálním výběrem pro milovníky kvalitní italské kuchyně.
Tento krásně balený set obsahuje výběr prémiových delikates.
Tento elegantní dárkový koš je dokonalým požitkem pro každého, kdo ocení italské kulinářské umění.
- Minireceptář Parmigiano Reggiano – inspirace pro autentické italské recepty
- Pennoni rigati Garofalo (2 balení po 250 g) – tradiční italské těstoviny s hrubým povrchem, ideální pro omáčky
- Granelli se sezamem a rozmarýnem Tenuta del Cervo (100 g) – křupavé sušenky ochucené rozmarýnem a sezamem
- Zeleninová a obilná polévka Antichi Sapori (200 g) – směs luštěnin a obilovin pro přípravu rustikální polévky
- Mix sušených hub Tenuta del Cervo (15 g) – výběr italských hub, včetně hříbků
- Omáčka s houbami Porcini Tenuta del Cervo (190 g) – lahodná omáčka plná chutí italských hříbků
- Papriky ve sladkokyselém nálevu Tenuta del Cervo (300 g) – jemně nakládané papriky pro osvěžení každého jídla
- Himalájská růžová sůl (150 g) – minerální sůl s jemnou chutí
- Čočka Tenuta del Cervo (175 g) – tradiční italská čočka
- Cotechino cotto Bellucci (500 g) – tradiční italský vařený cotechino
- Klasický salám Senfter (150 g) – kvalitní italský salám s vyváženou chutí
- Bocconcini salámky Antichi Sapori d’Italia (150 g) – malé salámky s intenzivní chutí
- Parmigiano Reggiano DOP (zrání 30 měsíců) (140 g) – prémiový parmazán s dlouhou dobou zrání
- Sýr Bra Duro DOP Inalpi (150 g) – pevný a aromatický sýr z oblasti Piemontu
- Balsamický ocet z Modeny IGP L’Aceto Reale (25 cl) – vysoce kvalitní ocet s chráněným označením původu
- Lambrusco DOC Cà De Medici (75 cl) – lehké šumivé červené víno z italské oblasti Emilia-Romagna
- Merlot Il Feudo (75 cl) – sametově jemné červené víno s ovocnými tóny
Kategorie: | Vánoční dárkové koše |
---|
Co je Cotechino - ( kotekíno) - italská specialista Cotechino je vyrobeno z vepřového masa, hlavy prasete,
libového vepřového masa, střední najemno nasekané kůže, soli a pepře.
Maso a koření jsou smíchány a poté plněny do vepřových střev. Poté se suší v kamnách na dřevo.
Na Silvestra se podavá Cotechino s čočkou nebo polentou .
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář